kissme [datum] [nit] [naslov] [avtor] [reply]
Naslov:test [nit]
Avtor:Andrej Ulcakar (andro@earthling.net)
Datum:Mon, 08 Sep 1997 12:14:54 +0200 [naprej][nazaj]

Daniel Jurman wrote:

> To je sicer verjetno jasno vsem, le da mi ne gre cisto v glavo, zakaj potem ne "primejo" tocno teh ljudi, ostale pa pustijo, da zivijo normalno naprej? :)

Poslal sem email na NLB in sem dobil odgovor, da ce sem posloval v skladu s pogoji, se nimam kaj bati sankcij, nic pa, kaksne sankcije so to.

> . Prej sem imel racun drugje, pa sem se glede na (ne)zmoznosti, ki sem jih kot student tam imel, odlocil, da "prestopim" k NLB, kjer so mi ze od zacetka dalje nudili prakticno vse, kar dobis tudi potem, ko si redno zaposlen (jasno pa je, da pridobljene bonitete in "razvade" kasneje tudi obdrzis, zato kasnejsa menjava banke (razen ce bi sli v Svico ;) ) skorajda ne pride v postev).

Kje sei pa imel prej racun? Jaz sem ga imel prej pri A-banki in sem se kar parkrat moral it kregat na banko. Da sploh ne govorim o tem, da ne dobis niti cekov niti limita... Rezultati tega so tako ali tako ze ocitni - NLB raste po lestvici bank po svetu po kvaliteti. Je pa se vedno tako, da sem se moral it kdaj tja malce kregat, ampak proti ABanki je tukaj zivljenje prav lepo. Da ne omenjam tega, da sem na Hrvaškem lahko mirno uporabil cek NLB, da sem dvignil tiste njihove kosmate zivalice, ko mi je zacela malce trda
prest..

> Way to go. :) Sicer pa sem v zadnjem casu slisal/prebral kar nekaj zgodbic na to temo. Te "srece", da bi se mi to zgodilo, pa (zaenkrat se?) nisem imel... Pa se ne smemo prevec sekirati, ker bodo taki lokali/firme prej ali slej propadli. ;-D

Ne, saj sekiram se tudi jaz ne. Delam pa v skladu s potrosnisko logiko, kjer se le da - tam me ne bodo vec videli, ce ne bo res treba. Tale zadnja postavka je pac zato, ker je stopnja konkurence pri nas pri veliko stvareh se prenizka.

Pozdravcek,
&y


[naprej][nazaj]