fdv [datum] [nit] [naslov] [avtor] [reply]
Naslov:test
Avtor:Simon Jurecic (simon.jurecic@kiss.muzej.si)
Datum:Fri, 15 Aug 1997 00:56:27 +-200 [naprej][nazaj]

Dragi Kissme & Fdv,

Ceprav sta zadnje case pretezno osamljeni, vseeno upam, da se bodo vsaj ta najbolj zagreti kljub poletju in hudim podrazitvam telefona se kaj spravili pred svoje skatle in vama kaksno natipkali.

Zadnja dva telekomovska racuna sta bila hud pretres za moje sibko, malce na Skotsko nagibajoce se srce. Kljub temu, da sem vsega parkrat pogledal mail in nekaj malega posurfal, je na racunu v hipu naneslo 5000 sit. Navajen sem bil na nekaj malega cez dva jurja. Seveda ob bolj intenzivni uporabi, no, ob pazljivo nacrtovanih odmerkih za casa nizje tarife (po moznosti ob 5h zjutraj, ko na Kissu, statisticno gledano, visi najmanj nevarnih obsedencev). Kolega jo je odnesel slabse: postar ga je razveselil z racunom za 9000 tolarjev... Huh, sem si mislil, sem se dobro skoz prisel.

Glede na to, da je nekomercialni ponudnik in povrh vsega v domeni univerze bi se po mojem dalo nekako uredit, da bi bili tudi klici na Kissove modeme vedno obracunani po najnizji mozni tarifi (po moznosti zastonj, hehe..) , tako kot je to menda na Slovenija Online.

Prosim!

Ce ne bom kar jokal!!!

Lp, Simon

p.s.
Ker moram placat racune...
************************************************************************************
Prodam bas Ibanez Soundgear SR800, s kovckom, aktivno elektroniko in stirimi debelimi jeklenimi zicami vred, fajn, dober spila! Ugodno!
Lahko ga vidis na eni sliki nekje na spodnjem naslovu

http://wet.kiss.muzej.si/~k4ef0483/agenti/photo.htm
************************************************************************************


[naprej][nazaj]